Meer resultaten voor spoed tandarts

 
spoed tandarts
Spoed tandarts Gorinchem: Direct hulp bij spoedgevallen.
Een ernstig beschadigd gebit door bijvoorbeeld een ongeluk. Buiten onze openingstijden is de spoeddienst op het nummer 0900-1515 bereikbaar voor spoedklachten aan uw gebit. De spoeddienst is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Maak een afspraak met de spoed tandarts.
Spoed Tandarts Delft.
Ook kunt u de dienstdoende tandarts vinden op de website van de spoeddienst. Tevens vindt u op de hoofdpagina van deze website informatie over de huisartsenpost en de dienstdoende apotheker. U kunt alleen in spoedeisende gevallen een beroep doen op de dienstdoende tandarts van de spoedgevallendienst.
Spoed Tandarts Timko Tandheelkunde Eindhoven.
Na het aanhoren van uw probleem, probeert de tandarts de ernst van uw klacht in te schatten. Bij een minder ernstige klacht kan het zijn dat enkel aangeraden wordt een pijnstiller te nemen; lijkt het ernstiger, dan wordt een afspraak gemaakt in de praktijk van de dienstdoende tandarts. Richtlijnen voor spoed.
Spoed tandarts Hilversum-avond-weekend-pijn-tand-kies.
Heeft u een ongeval gehad waardoor uw tanden zijn beschadigd? Krijgt u plotseling erge pijn? Heeft u een nabloeding na een behandeling? In bovenstaande gevallen is er sprake van een spoedgeval. Gebeurt dit overdag? Belt u dan 035 624 63 28.
Spoed tandarts Den Haag: direct hulp bij spoedgevallen.
Neem dan direct contact op met de spoed tandarts van Aqua Dental Clinic in Den Haag. Binnen onze ruime openingstijden doordeweeks en s avonds biedt ons tandheelkundige team u in geval van spoed direct de nodige hulp. 070 204 0010.
Spoed tandarts Amsterdam: Bel 020-4204367 bij spoedgevallen.
Contact opnemen met spoed tandarts. Wilt u direct een afspraak maken bij de spoed tandarts van Tandarts Plantage Middenlaan, neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 020 420 4367. Binnen onze openingstijden kunt u bij ons terecht voor een spoedgeval.
Spoed, avond en weekend tandarts Tandarts Zaandam.
Als u beginnende pijn aan kies of tand heeft, is het beter direct naar uw eigen tandarts te gaan en niet te wachten tot de pijn zo ondraaglijk is dat u met spoed naar de dienstdoende weekend of avond tandarts moet.
Spoedtandarts Hoofddorp.
Voor spoedgevallen buiten. openingstijden kunt u bellen naar het telefoonnummer van de praktijk. automatische telefoonbeantwoorder vertelt u bij welke collega tandarts u. terecht kunt voor uw spoedgeval. U kunt ook op de volgende website kijken wie. de dienstdoende tandarts is.:
Spoed / Pijnklachten Mondzorg Clinics Tandarts Den Bosch Drunen Waalwijk Breda Mondhygiënist.
Vacature Mondhygiëniste / Mondzorgkundige. SPOED TANDARTS VOOR PIJNKLACHTEN. Bij spoedgevallen kunt u vaak al snel bij de tandarts terecht. Er is sprake van spoed als.: U een ongelukje heeft waarbij tanden en/of kiezen beschadigd zijn. U een dikke wang heeft omdat een tand of kies ontstoken is.
Spoedhulp tandarts.
Voor de andere hulp dan spoed hulp dient U zich te wenden tot Uw eigen tandarts. De dienst gaat meestal in met de weekenddienst op vrijdag 12.00 uur tot maandag 8.00 uur. Daarna heeft deze tandarts ook de avond en nachtdienst van 17.00 uur tot 8.00 uur op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag avond/nacht.
Spoed Tandarts Amsterdam in het OLVG.
In geval van acute spoed zal de dienstdoende tandarts u binnen 60 minuten zien. Afhankelijk van de behandeling variëren de totale kosten meestal tussen de 40 en 240. De rekening dient u direct na afloop van de behandeling te voldoen bij voorkeur met PIN of Credit Card.

Indien wij u niet te woord kunnen staan wordt u direct doorverwezen naar de dienstdoende tandarts waardoor u altijd beschikt over tijdige zorg. Direct afspraak maken met Mondzorg Damlaan, spoedtandarts in Leidschendam Voorburg. Wanneer een behandeling niet op zich kan laten wachten kunt u contact opnemen met Mondzorg Damlaan, spoedtandarts in Leidschendam Voorburg. Voor een spoedige behandeling zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 070 320 10 10. Wel last, geen spoed?

Contacteer ons