Zoeken naar nacht tandarts

 
nacht tandarts
Spoedgevaldienst tandartsenpraktijk Hollands Spoor te Den Haag.
U krijgt dan te horen wie de dienstdoende tandarts is. Meestal houdt de dienstdoende tandarts een spreekuur en wordt u verzocht zich dan te melden. Houdt u er rekening mee dat de spoed of weekendbehandeling contant dient te worden voldaan.
Spoed tandarts in Almere Tandarts Almere.
Spoed tandarts in Almere. Spoed tandarts Almere. Heeft u een acute gebitsprobleem en met spoed een tandarts nodig in Almere? Praktijk De Waterval behandelt alle patiƫnten in spoedgevallen. Wat zijn spoedgevallen? Er zijn drie varianten van spoed.: Acute spoedbehandeling direct bellen.
Spoedtandarts in Zaandam of Amsterdam Noord Dentalzorg Tandheelkunde.
Het kan gebeuren; u wordt opeens midden in de nacht wakker met een helse pijn. U moet zo spoedig mogelijk geholpen worden door een tandarts, omdat u het niet langer kunt verdragen. Dat zijn uitzonderlijke situaties die ook om uitzonderlijk ingrijpen vragen.
Spoed Tandarts Amsterdam Alles-in-1 spoed tandarts.
Spoed Tandarts Amstredam is ook beschikbaar als weekend tandarts en avond tandarts. Buiten 1700: en 0800: kunt u dit spoednummer bellen 085-1050755. U krijgt dan onze nacht tandarts die voor noodgevallen klaar staat. werkt tegenwoordig samen met U kunt terecht bij ons in de volgende gevallen.
Spoedtandarts Leeuwarden: Tandartspraktijk van der Lee!
Het kan voorkomen dat u in het weekend of s nachts onhoudbare pijn krijgt die door een tandarts behandeld moet worden. Heeft u nu met spoed een tandarts in Leeuwarden nodig? Ook dan staat Tandartspraktijk van der Lee voor u klaar.
Home.
Indien overdag, s-avonds of in de weekenden uw eigen tandarts niet bereikbaar is, kunt u voor spoedgevallen de tandartsenpost Tilburg bellen. De Tandartsenpost Tilburg is alleen bedoeld voor patienten van tandartsen uit Tilburg stad. Berkel-Enschot en Udenhout heeft een eigen spoedgevallendienst.
Tandarts Scuricde, Molenhoek te Heerlen in HEERLEN tandarts, tandartspraktijk.
Via ons telefoonnummer 045-5423535 kunt u het nummer van de dienstdoende tandarts verkrijgen. Houdt u er rekening mee dat deze dienst alleen georganiseerd is voor zeer dringende spoedgevallen die niet tot de volgende werkdag kunnen wachten ernstige kiespijn / nabloedingen / trauma's.
Spoedhulp tandarts.
Op werkdagen overdag dient u zich te wenden tot uw eigen tandarts met uitzondering van spoeddiensten in sommige vakantieperiodes. Dan heeft de dienstdoende tandarts ook dienst overdag. Voor de naam en het adres van de dienstdoende tandarts raadpleeg de pagina De dienstdoende tandarts kan U vragen de behandeling contant te betalen.
Tandarts Spoedgevallendienst Haaglanden 070-311 03 05 in Den Haag tandarts, tandartspraktijk.
Tandarts Spoedgevallendienst Haaglanden. De Tandarts Spoedgevallendienst Haaglanden bestaat uit een groep tandartsen die zijn aangesloten bij de Haagse Tandheelkundige Vereniging. U leest hier wat u kunt doen als u met spoed een tandarts nodig heeft.: Wij zijn 7 dagen in de week 24 uur per dag bereikbaar.
Spoed tandarts Rotterdam Bel voor spoed: 010 3074 288.
Doordat wij gespecialiseerde diensten aanbieden, kan onze tandarts in Rotterdam elk probleem met spoed oplossen. Met een eigen tandtechnisch laboratorium bestaat er een bijzonder nauwe band tussen techniek en tandarts. Hierdoor komen wij aan al uw tandheelkundige wensen tegemoet, zoals het vervaardiging van uw prothese.
Tandartspraktijk Oranjebuurt Assen Spoedgevallen.
U krijgt dan het telefoonnummer te horen van de dienstdoende tandarts van de kring Assen. U moet er rekening mee houden dat u alle soorten behandelingen, die tijdens de avond of weekenddienst worden uitgevoerd, contant moet betalen.U ontvangt een nota die u kunt inleveren bij uw zorgverzekeraar.
Spoed Tandarts Amsterdam in het OLVG.
Onze tandartsen zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Bij acute spoed in de nacht wordt een tandarts opgeroepen. Om wachttijden te voorkomen vragen we u telefonisch een afspraak te maken. Afhankelijk van de behandeling variƫren de totale kosten meestal tussen de 40 en 240.

Contacteer ons