Meer resultaten voor second opinion tandarts

 
second opinion tandarts
Vergoeding 2017: Second opinion Interpolis zorgverzekering. inline/alert. inline/chevron-left. inline/chevron-left-aqua. inline/chevron-right. inline/chevron-right-aqua. inline/clear. facebook. flag.
Het oordeel gaat over de behandeling die u vergoed krijgt uit de basisverzekering. U kunt ook een second opinion bij de tandarts vergoed krijgen. Kijk voor de voorwaarden en de hoogte van de vergoeding bij tandarts en mondhygiënist vanaf 18 jaar of tot 18 jaar.
Second opinion.
Goed om te weten: u blijft onder behandeling van uw eigen medisch specialist, tenzij u naar aanleiding van de second opinion besluit de behandeling ergens anders voort te zetten. Vergoeding second opinion. Voor een second opinion heeft u een verwijzing nodig van uw huidige medisch specialist.
Parodontologie Praktijk Groningen: Parodontologie en Implantologie Second opinion.
menu Patiënt Second opinion. U kunt bij ons terecht voor een second opinion over uw tandvlees of over uitgebreide tandheelkundige behandelingen, met of zonder implantaten. Voor een second opinion van een van onze parodontologen of implantologen kunt u een afspraak maken.
Second opinion De leukste tandarts van Gouda.
Uiteraard kunt u altijd bij De Leukste Tandarts van Gouda terecht voor zon second opinion. Waarbij we ruim de tijd voor u nemen om eens grondig te kijken wat er zich in uw mond afspeelt en wat in uw geval volgens ons de voors en tegens van de eerder voorgestelde behandeling zijn.
Second opinion tandarts en implantoloog.
Meestal heeft de tandarts geen bezwaar tegen een second opinion. In principe heeft iedereen recht op een verwijzing voor een second opinion. U wordt afhankelijk van de situatie gezien door een van onze experts MFP tandarts, emeritus hoogleraar, of kaakchirurg-implantoloog.
second opinion Tandarts.nl.
Re: second opinion. door cellootje zo, 12/13/2009 1804.: Bedankt voor Uw antwoord. Ja, ik moet botopbouw hebben aan een kant 2 implantaten 5 kronen brug.Aan de andere kant van de onderkaak moeten 6 kronen verhoogd worden. De kaakchirurg vind het geen medische noodzaak, helaas. Mijn tandarts weigert om alles te trekken, zodat ik vlgs mij dan alles vergoed krijg.
Second Opinion.
Beoordeling van uw rontgenfotos deze worden extra in rekening gebracht als de door uw eigen tandarts gemaakte fotos niet ter inzage zijn voor ons. Bespreking van de mogelijkheden en onmogelijkheden. Schriftelijk verslag van de 2nd opinion dit zal worden nagestuurd. Klik hier om u aan te melden voor een second opinion.
Second Opinion Tandarts Groepspraktijk Neelissen, Complementaire Tandheelkunde Overveen.
Klachten over uw behandeling? Lees hier hoe u uw klacht kunt melden. Er zijn 2 specialisten werkzaam bij deze locatie.: Neelissen-van Mourik, J.C. Zorginstelling Second Opinion Tandarts Groepspraktijk Neelissen, Complementaire Tandheelkunde, Overveen. Zorginstelling Second Opinion Tandarts Groepspraktijk Neelissen, Complementaire Tandheelkunde, Overveen.
Second Opinion ACTA Afspraken Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam.
Een second opinion. Wilt u de mening van een andere tandarts over een behandelplan van uw eigen tandarts, vraag dan een second opinion aan. Dit houdt in dat een onbekende tandarts opnieuw uw klachten onderzoekt en het voorgestelde behandelplan beoordeelt.
Second opinion Tandprothetische Praktijk Toren Uw kunstgebit? Ons kunstwerk!
Afhankelijk van de mening van de klachteninstantie en / of expert opinion door de adviserend tandarts, kan eventueel terugvordering van de kosten van het vervaardigd werk worden verlangd. Kosten second opinion. Voor een second opinion brengen wij de code C28 uitgebreid onderzoek in rekening.
Second opinion tandarts Vught Professionele moderne praktijk.
Een second opinion is een oordeel van een andere tandarts of mondhygiëniste dan degene die u behandelt. Twijfelt u aan de mening of de behandeling die uw eigen tandarts of mondhygiëniste voorstelt? Dan kunt u een second opinion tandarts inschakelen.
Second Opinion Tandarts Implantaten Tandarts NGdent.nl.
Uw opmerkingen of vragen. Vraag uw Second Opinion aan. Ik wil een afspraak. Ik wil informatie. Bel mij terug. Bekijk Videos Patiënten. Nieuw Gebit, Gebitsrenovatie of Meerdere Implantaten Nodig? Wilt u zoals vroeger, weer kunnen genieten van uw eten? Weer breeduit kunnen lachen zonder schaamte? Hap in een appel zonder bang te zijn dat uw gebit loskomt? Of heeft u genoeg van uw loszittend kunstgebit? Boek vandaag nog een consult en ontvang een compleet behandelplan. Zo weet u exact waar u aan toe bent én hoeveel u bij ons kunt besparen. Dit aanbod is tijdelijk. Volg ons via Facebook. All on 4 vast gebit. Patiënten over ons. Het" is een keurige praktijk en de behandeling is perfect verlopen." Je" wordt stap voor stap geïnformeerd zodat je weet waar je aan toe bent." Ze" bieden warme zorg, nemen de tijd voor je en zoeken naar de beste oplossing." We" voelden ons er erg prettig en we zijn voor de volle 100% tevreden." Ik" voel me op mijn gemak en het is geen nachtmerrie meer om naar de tandarts te moeten."

Contacteer ons