Zoeken naar implantaat

 
implantaat
Werkwijze van een implantaat Verwijspraktijk Oosterhout.
Oplossing voor één missende tand. Een implantaat met kroon. Als een enkele tand of kies ontbreekt, bijvoorbeeld door een ongeval, kan in de ontstane ruimte een implantaat geplaatst worden. Op dit implantaat wordt direct of later een kroon aangebracht, afhankelijk van de situatie.
Medisch Centrum Leeuwarden Implantaten.
In tweede instantie kan dan een implantaat geplaatst worden. De kans van slagen is zeer hoog: bijna 98% groeit vast. Als een implantaat niet vastgroeit, is daar niet altijd een reden voor aan te geven. Het implantaat zal uitgenomen moeten worden en het gat zal moeten genezen.
Implantaten Gelre ziekenhuizen.
Een scherpe prijsstelling: dit is wellicht niet het belangrijkste argument, maar onze tarieven zijn soms tot 50% lager dan die van de tandarts. Vergelijkt u zelf eens de offerte voor het implantaatgedeelte van uw behandeling met de prijs voor een implantaat op onze afdeling.
Waarom een implantaat? Implantologie Almere.
een andere oplossing bij een tandenloze kaak is een gegoten brug met opgebakken porselein, gecementeerd op verschillende implantaten. Diverse toepassingen van implantaten. Wat is een implantaat? Waarom een implantaat? Voor wie een implantaat? Voor en nadelen van implantaten. Wat kost een implantaat?
Implantaten vanaf 899, Voor elke kwaliteit de juiste prijs.
Als het implantaat succesvol geplaatst is zal er na verloop van tijd een controle plaatsvinden. Dit gebeurt meestal een half jaar tot een jaar na de behandeling. Tijdens de controle zal er weer een röntgenfoto worden gemaakt om het implantaat te controleren.
Zorgkaart Nederland.
Implantaten inbrengen in de kaak MKA Midden-Brabant.
In bovenstaande prijzen is het plaatsen van de afdekschroef en/of abutment op het implantaat inbegrepen. Deze tarieven gelden ook voor het plaatsen van een solitair implantaat of implantaten in de zogenaamde esthetische zone vervanging van de voortanden in de bovenkaak.
Implantaten en implantaatgedragen prothese.
J20 Plaatsen eerste implantaat per kaak. J21 Plaatsen elk volgend implantaat in dezelfde kaak, dezelfde wond. J22 Plaatsen elk volgend implantaat in dezelfde kaak, andere wond. J23 Plaatsen eerste Healing Abutment wondheler. J24 Plaatsen volgende Healing Abutment wondheler, dezelfde wond.
Implantaten: een duurzame oplossing Implantaat.
Gewoon een beetje dom dat ik niet veel eerder voor een implantaat gekozen heb! In maart 2009 is er een implantaat geplaatst op de plek van de eerste grote kies links in mijn onderkaak. Nadat er een f Astrid Zomers Lees meer Lees meer ervaringen.
Implantaten en abutments Jeroen Bosch Ziekenhuis.
Een implantaat is een soort kunstwortel, die in de plaats komt van de wortel van de tand of kies die verloren is gegaan. Voor een kroon of een brug wordt er vaak een opbouw op het implantaat vastgedraaid. Deze opbouw wordt een abutment genoemd.
Vergoeding implantaat Tandartsverzekering.nl.
Om een implantaat te kunnen plaatsen dien je wel voldoende kaakbot te hebben om het implantaat stevig te kunnen bevestigen. Ook is gezond tandvlees vereist. Alvorens gekozen wordt voor het plaatsen van een implantaat, zal de tandarts een gebitsinspectie uitvoeren en eventueel röntgenfotos maken.
Implantaat Uitleg en Behandeling Tandartspraktijk Dental Clinics.
Een implantaat is een titanium kunstwortel die in de kaak wordt geschroefd. Hierop wordt vervolgens een op maat gemaakte kroon, brug of gebitsprothese geplaatst, als permanente vervanging van één of meerdere ontbrekende tanden of kiezen. Het implantaat zit stevig vast en functioneert hetzelfde als uw andere tanden en kiezen.

Contacteer ons