Zoeken naar tandarts dordrecht

 
tandarts dordrecht
Tandartspraktijk S.C.A. de Groot Dordrecht.
Tandarts de Groot is al ruim 28 jaar werkzaam als tandarts. Naast algemene tandheelkunde is hij ook gespecialiseerd in implantologie. Aanwezig: maandag t/m donderdag. Gediplomeerd stoelassistente en preventie assistente. Esra is sinds 2000 werkzaam bij ons in de praktijk. Naast het assisteren aan de stoel is zij ook werkzaam als preventie assistente. Aanwezig: maandag t/m woensdag. Gediplomeerd stoelassistente en preventieassistente. Kimberley is sinds 2004 werkzaam bij ons in de praktijk. Naast het assisteren aan de stoel is zij ook werkzaam als preventie assistente. Aanwezig: maandag t/m vrijdag. Stoelassistente en preventie assistente. Kimberley is sinds 2007 werkzaam bij ons als stoelassistente. Naast het assisteren aan de stoel is zij ook werkzaam als preventie assistente. Aanwezig: maandag t/m vrijdag. Linda is sinds 2000 werkzaam bij ons in de praktijk. Linda is verantwoordelijk voor de administratieve zaken binnen de tandartspraktijk. Aanwezig: maandag t/m donderdag. de Groot M.H. Trompweg 225b 3317 BS Dordrecht Tel.
Tandarts Vreugdenhil.
Sinds enkele jaren specialiseren wij ook in slaapapneu en OSAS. Deze problemen behandelen wij met de zogenaamde MRA of informeel anti-snurk beugel. Klik hier voor meer informatie. Tandarts Vreugdenhil e-mail: info@eigentanden.nl telefoon: 078 613 20 53 Buiten Walevest 15 3311 AD Dordrecht.
De Tandentuin Dordrecht.
Het tandheelkundige team wordt geleid door tandarts Drs. Daarbij wordt de zorg, afhankelijk van de specifieke zorgvraag en kenmerken van het kind, gegeven door twee tandartsen. In onze praktijk spreken wij Nederlands. We speak English in our practice. Op maandag, woensdag en donderdag zijn wij telefonisch bereikbaar van 800: uur tot 1700: uur, op dinsdag en vrijdag van 800: uur tot 1300: uur. Op dinsdag vindt er geen patiëntenbehandeling plaats. Zorg nodig in het weekend of s avonds? Patiënten van De Tandentuin kunnen bij spoedgevallen, bijvoorbeeld bij valpartijen, kiespijn en nabloedingen de avond en weekenddienst bellen: 0881184234. Aan de spoedgevallendienst zijn kosten verbonden. Van Kinsbergenstraat 1. 3317 WN Dordrecht.
Praktijk voor Tandheelkunde Op Dubbeldam R.C. Verwer Tandartsenpraktijk B.V. Dordrecht.
Tarieven en betalen. Verwer Tandartsenpraktijk B.V. 3319 SW Dordrecht. Tel: 078 6133906. Klik hier voor een routebeschrijving. Welkom op onze website. Tandarts Verwer en het team van Praktijk Voor Tandheelkunde Op Dubbeldam heten u van harte welkom op onze website.
Tandartspraktijk De Blauwe Leeuw Dordrecht.
Tandartspraktijk De Blauwe Leeuw isgevestigd in een monumentaal pand in de historische binnenstad van Dordrecht. De praktijk richt zich op patinten die hun gebit belangrijk vinden en daar zuinig op zijn. Voor alle patinten nemen we de tijd. De praktijk straalt zorg en rust uit. We hebben veel ervaring met het behandelen van kinderen en de praktijk is bewust kindvriendelijk opgezet. Ook voor uitgebreide esthetische vragen kunt u bij ons terecht. We nemen op dit moment geen nieuwe vaste patinten meer aan, maar werken wel op doorverwijzing van uw huidige tandarts.
Tandartspraktijk Goulooze in Dordrecht tandarts, tandartspraktijk.
Uw tandarts staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister Tandartsen KRT. 10 tips voor een gezonde kindermond. Laat eerst je gebit checken. Ook huis en tandartsen doen aangifte tegen tabaksfabrikanten. Neuspeuteren goed voor gebit. De plaat of frameprothese. 078-6138110 Burgemeester de Raadtsingel 91 G 3311JG Dordrecht.
MondzorgXL Dordrecht.
In maart 2013 opende Mondzorg XL, de praktijk in Dordrecht van tandarts van Kooten, zijn deuren. De praktijk is zodanig ingericht dat een bezoek aan de tandarts relaxed en ontspannen verloopt. Alle behandelingen zijn volgens afspraak, dus geen tijdsdruk, en altijd in een rustige, vriendelijke setting.
Tandarts uit ambt gezet DordtCentraal Gratis huis-aan-huis-krant voor Dordrecht, Zwijndrecht en Papendrecht.
DORDRECHT Het Regionaal Tuchtcollege voor de Gezondheidszorg heeft besloten dat tandarts Van Wijngaarden zijn beroep niet meer mag uitoefenen. Het college schorst de inschrijving van de tandarts in het zogenaamde BIG-register. In de uitspraak valt te lezen dat het college meent dat de tandarts structureel en op verschillende essentiële terreinen is tekort geschoten in de zorg voor zijn patiënten.
36 tandartspraktijken in Dordrecht Tandarts.nl.
Statistieken Tandarts Dordrecht. Er zijn 36 tandartspraktijken in Dordrecht bij Tandarts.nl bekend. De gemiddelde beoordeling van een tandartspraktijk in Dordrecht is 97. Van de 36 tandartspraktijken in Dordrecht nemen er 25 nieuwe patienten aan met een gemiddelde beoordeling van 9.7.
Tandartsassistente-vacatures in Gemeente Dordrecht maart 2018 Indeed.nl.
Verwer Tandartsenpraktijk Dordrecht. Je hebt een MBO opleiding tandartsassistente afgerond en je hebt minstens 3 jaar ervaring als tandartsassistente. Gesponsord vacature opslaan. DentalCens Recruitment Alphen aan den Rijn. Vacature tandartsassistent Alphen aan den Rijn. Als tandartsassistent werk je in deze praktijk bij verschillende tandartsen en is iedere dag anders. Gesponsord vacature opslaan. Enthousiaste tandarts assistent gezocht!
Tandartspraktijk W.C.M. Vermonden tandarts Dordrecht.
3312 HD Dordrecht. U vindt hier alle informatie over onze praktijk: wie wij zijn en wat we doen, de openingstijden van de praktijk, etc. Zo kunt u zeven dagen per week, 24 uur per dag bij ons terecht voor meer informatie.
Tandartspraktijk Baan Hienekamp home.
Bij zowel tandarts Baan als tandarts Hienekamp is het mogelijk om snel een afspraak te maken. Heeft u een pijnklacht, dan maken we met spoed een afspraak met u. Voor een vervolgafspraak kunt u binnen enkele weken terecht. Tandartspraktijk Baan en Hienekamp. 3311 HE Dordrecht.

Contacteer ons