Op zoek naar facings tanden?

 
facings tanden
Facings Breda Tandartsenpraktijk Van Turenhout Breda.
Of u heeft een tand die niet helemaal recht in de rij staat of een spleetje tussen uw tanden. Facings kunnen dan een oplossing zijn. Facings kunnen direct vervaardigd worden composiet of indirect worden vervaardigd porselein. Directe methode, composiet facings.
Facings worden aangebracht op tanden om hun uiterlijk te verfraaien.
Tijdens de eerste behandeling worden je tanden beslepen en wordt de vorm van de facings bepaald door middel van een afdruk van je tanden. Ook worden er fotos van je tanden genomen en wordt de kleur van de facings nauwkeurig vastgesteld.
Facings rechte en witte tanden Kosten, ervaringen en foto's.'
Bij porseleinen facings zijn twee behandelingen nodig. Tijdens de eerste behandeling worden je tanden beslepen en wordt de vorm van de facings bepaald door middel van een afdruk van je tanden. Ook worden er fotos van je tanden genomen en wordt de kleur van de facings nauwkeurig vastgesteld.
Facings voor een prachtig gebit.
Een facing ziet er net zo natuurlijk uit als de overige tanden. Wat is een facing? Een facing is een laagje tandkleurig vulmateriaal van composiet of een schildje van porselein. De tandarts plakt het vulmateriaal op de tand. Hoe lang gaat een facing mee? Een facing gaat vijf tot tien jaar en soms ook langer mee. Roken en veel koffie of thee drinken werkt verkleuring van de facing in de hand. Een facing kan slijten of beschadigen als u bijvoorbeeld tandenknarst of op uw nagels bijt. Wij kunnen een gesleten of beschadigde facing altijd repareren of vervangen. De tandarts beschadigt de tand zelf bij deze behandeling niet. Van welk materiaal worden facings gemaakt?
Porseleinen facings Esthetische Tandheelkunde Amsterdam oud ACTA tandartsen.
Iedere patiënt wordt door het laboratorium gezien voor kleur en vormbepaling. Als de facings na1 week klaar zijn bestaat de mogelijkheid door de technieker de facings in de mond te laten passen en kan hij ter plaatse wijzigingen aanbrengen geheel naar uw wensen.
Composiet Facings plaatsen in Rotterdam.
Een composiet facing kan uitkomst bieden voor het eenvoudig en snel verfraaien van uw gebit. Zo kan een facing worden geplaatst over de eigen tanden voor het opvullen van spleetjes, afgebroken hoekjes maar ook om tanden witter te maken en scheve tanden te maskeren. Met composiet facings zijn onze tandartsen in staat om met één behandeling een oogstrelend resultaat te behalen.
Facings Idente Mondzorg Gorinchem.
Als u last heeft van scheve, afgebroken of verkleurde tanden, kunt u ervoor kiezen om één of meerdere facings te laten plaatsen bij Idente Mondzorg Gorinchem. Uw gebit zal er na het plaatsen van de facings weer mooi, verzorgd en natuurlijk uitzien.
Tandheelkunst Behandelingen Facings Tandheelkunst.
Facings voelen net zo aan als echte tanden, al kan het zijn dat je er in het begin even aan moet wennen. Als jouw tanden met behulp van facings langer zijn gemaakt kan praten in het begin wat problemen geven.
Facings Wat zijn het en hoe maken ze uw gebit mooier?
Zodra het composiet hard is geworden, kan de overtollige hoeveelheid composiet weggeslepen worden. Na een polijstbehandeling zijn de facings klaar. Ook bij het plaatsen van facings van porselein worden de tanden behandeld met een zuur, waarop vervolgens de facings geplakt worden.
Non-prep facings De Gebitskliniek.
De door De Gebitskliniek ontwikkelde Non-Prep facings zijn flinterdunne porseleinen facings. Deze zijn dunner dan normale facings en worden over de bestaande tanden geplaatst zonder aan de tanden te hoeven slijpen. Door het gebruik van Non-Prep Facings kan een gebit dat slijtage vertoond worden gereconstrueerd met volledig behoud van uw eigen tanden.
Facing.
Hierdoor zal de facing beter hechten. Vervolgens brengt de tandarts het composiet laagje voor laagje aan en ontstaat er een facing die bij de rest van je tanden past. Een facing kan van composiet vulmateriaal of van porselein gemaakt worden. De kosten van een facing kunnen verschillen door het materiaal waar de facing van gemaakt wordt. Vraag je tandarts altijd naar de materiaalopties en naar wat de behandeling gaat kosten. De codes die gebruikt worden voor het plaatsen van een facing zijn R78 of R79. De kosten voor een facing zitten niet in het basispakket. Vergoeding van een deel van de kosten komt uit de aanvullende tandartsverzekering. Over het algemeen blijven facings vele jaren zitten.
Facings Amsterdam: in 1 dag geplaatst bekijk de voor en na foto's.'
U kiest in samenspraak met de tandarts de gewenste kleur voor de facings. Vervolgens behandelt de tandarts uw tanden met hechtmateriaal, waarna we de facings op uw tanden plaatsen. Na de plaatsing worden de facings met een speciale lamp uitgehard.

Contacteer ons