Zoeken naar gebit

 
gebit
Blijvend gebit gezondkindergebit.nl.
Het blijvend gebit komt door als kinderen een belangrijke periode doormaken in het zelfstandig worden. Zo zullen ze langzamerhand de verzorging van hun gebit zelf willen gaan doen en zullen ouders minder grip krijgen op de mondhygiëne van hun kind.
Gebit Basisschoolkind opvoeden.nl.
Het doorbreken van het blijvende gebit verloopt niet bij alle kinderen even soepel. Soms is er te weinig plaats in de kaak of staat een nieuwe tand scheef. Ook kunnen er gaatjes ontstaan doordat de achterste kiezen lastig te poetsen zijn.
Over Alles over het gebit.
Over Alles over het gebit. Tandheelkundig Informatie Punt. Over Alles over het gebit. Op de website Allesoverhetgebit.nl vind je alles over een goed gebit, frisse tanden en een gezonde mond. De site biedt tips, advies en informatie voor patiënten, van tandartsen.
gebit ree Kenniscentrum Reeën.
Pas nadat alle snijtanden gewisseld zijn, wanneer het ree ongeveer 13 maanden oud is, in juni van het tweede jaar, komt een zesde kies er bij en wisselen vlug na elkaar de voorste melkkiezen. In juli, van het tweede jaar, is dus het ware gebit compleet.
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: gebit. geb i t het; o; meervoud: gebitten 1 het geheel van tanden en kiezen 2 1 bit. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.
Kunstgebit nodig of wilt u meer informatie? CDC Complete Tandzorg.
Inventarisatieafspraak bij de tandarts, maken van röntgenfotos en een afdruk van huidig gebit. Behandeldag: trekken van tanden en kiezen onder verdoving of eventueel onder volledige narcose, aanbrengen tijdelijke prothese. In één uur naar een nieuw gebit! 3e afspraak: hechtingen verwijderen.
Gebit Sterkliniek Dierenartsen Utrecht.
Elk dier gebruikt zijn gebit om mee te eten. Het gebit van de kat is bij uitstek geschikt om prooien te vangen en vlees te kauwen. Net als mensen wisselen jonge dieren van een melkgebit naar een volwassen gebit. Bij katten gebeurt dit vanaf ongeveer 12 weken leeftijd.
Gebit Puber opvoeden.nl.
Suikervrije kauwgom kan het gebit ook een beetje helpen beschermen, maar overdaad schaadt. Ook poetsen met een harde tandenborstel kan het tandglazuur beschadigen. Probeer een halfuur te wachten met tandenpoetsen na het eten of drinken van iets zuurs, omdat je anders het zuur in de tanden poetst.
Gebit Spreekbeurten.info.
Als je een mooi gebit wilt dan moet je je tanden goed verzorgen. 2 of 3 keer op een dag poetsen. En elk half jaar naar de tandarts. Als je je gebit extra wilt verzorgen kan je ook flossen met draadjes tussen je tanden.
Via de tv een nieuw gebit gekregen. Nu durft ze niet meer te lachen NRC.
Via de tv een nieuw gebit gekregen. Nu durft ze niet meer te lachen. Hulp aan het lijf Donnee Gans wilde betere tanden, dus gaf ze zich op voor het tv-programma Een Nieuw Begin. Ze kreeg er een borstvergroting bij. Maar haar nieuwe gebit vertoont gebreken.
Gebit ID Tandarts Almere Tandartspraktijk Gebit ID in Almere voor algemene en cosmetische tandheelkunde.
Gebit ID is al sinds 2004 dé tandartspraktijk in Almere voor hoogwaardige algemene en cosmetische zorg van het gebit. Algemene Tandheelkunde is het planmatig verhelpen van klachten en het bieden van periodieke gebitscontroles. Geniet meer van uw eigen glimlach door uw gebit te verfraaien met bijvoorbeeld witte vullingen, facings of door tanden te bleken.
Gebit Wikipedia.
Om dit wapen" in perfecte conditie te houden, wisselen de tanden soms wel 40 keer. Een gebit is het samenstel van tanden en kiezen dat in de mond van een mens of de bek of muil van een dier kan worden aangetroffen. Het gebit heeft verschillende functies.

Contacteer ons