Resultaten voor koninginnegracht den haag

 
koninginnegracht den haag
Koopwoningen Koninginnegracht, Den Haag Appartementen te koop in Koninginnegracht, Den Haag funda.
Terug 7 resultaten. Toon 7 resultaten. Makelaar in de buurt. Woningtypen in Koninginnegracht, Den Haag. Huizen te koop in Koninginnegracht, Den Haag. Appartementen te koop in Koninginnegracht, Den Haag. Nieuwbouwwoning te koop in Koninginnegracht, Den Haag. Verkochte huizen in Koninginnegracht, Den Haag.
Kantoor Den Haag Zoek kantoren te huur: Koninginnegracht 7 2514 AA Den Haag funda in business.
Koninginnegracht 7, 2514 AA Den Haag. Object: Het betreft een representatief kantoorgebouw, gelegen aan een lommerrijke gracht in het centrum van Den Haag. Het kantoorgebouw bevindt zich in de directe nabijheid van tal van belangrijke gebouwen verschillende Ministeries, Binnenhof en wordt gekenmerkt door een uitstekende bereikbaarheid, zowel per openbaar vervoer als per auto.
Kantoor Den Haag Zoek kantoren te huur: Koninginnegracht 10 2514 AA Den Haag funda in business.
Het NS station Den Haag Centraal bevindt zich op loopafstand. In de directe nabijheid van het object zijn naast tal van ambassades en consulaten, de Bank Nederlandse Gemeenten, de Kamer van Koophandel en diverse internationale organisaties gevestigd. Het gebouw is zeer geschikt om modern kantoor te houden in een historische omgeving. Adres en Postcode: Koninginnegracht 10, 2514 AA Den Haag.
Huurwoningen Koninginnegracht, Den Haag Huizen te huur in Koninginnegracht, Den Haag funda.
Terug 3 resultaten. Toon 3 resultaten. Makelaar in de buurt. Woningtypen in Koninginnegracht, Den Haag. Huurwoningen in Koninginnegracht, Den Haag. Appartementen te huur in Koninginnegracht, Den Haag. Nieuwbouwwoning te huur in Koninginnegracht, Den Haag. Verhuurde woningen in Koninginnegracht, Den Haag.
Koopwoningen Koninginnegracht, Den Haag Huizen te koop in Koninginnegracht, Den Haag funda.
Terug 8 resultaten. Toon 8 resultaten. Makelaar in de buurt. Woningtypen in Koninginnegracht, Den Haag. Huizen te koop in Koninginnegracht, Den Haag. Appartementen te koop in Koninginnegracht, Den Haag. Nieuwbouwwoning te koop in Koninginnegracht, Den Haag. Verkochte huizen in Koninginnegracht, Den Haag.
Kantoor Den Haag Zoek kantoren te koop: Koninginnegracht 37 2514 AD Den Haag funda in business.
Door deze melding te sluiten, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat. Heb je behoefte aan meer informatie, of lees je graag alles over cookies? Sla dan ons cookiebeleid er eens op na. Funda in English. Koninginnegracht 37 2514 AD Den Haag.
Koninginnegracht 94 Frisia Makelaars.
Direct aan het rustige deel van de Koninginnegracht hoek Atjehstraat in de karakteristieke Archipelbuurt is medio mei 2017 gestart met de transformatie van 3 in neorenaissancestijl in 1887-1888 opgetrokken herenhuizen. Achter de bijzonder fraaie gevels van dit gemeentelijk monument wordt middels een totale renovatie/vernieuwing een kleinschalig luxe complex gecreƫerd met 6 appartementen variƫrend van ca. 120 m tot 150 m en een uniek penthouse van 254 m. De appartementen zijn klaar voor de toekomst met een energielabel A, door de installatie van een warmtepomp in combinatie met de hoogste kwaliteit isolatie en ventilatie is de klimaatbeheersing innovatief en duurzaam en wordt alleen gebruik gemaakt van elektriciteit, grotendeels opgewekt door zonne-energie. Kortom wonen op hoog niveau achter een monumentale gevel met vrij uitzicht over de gracht en daarnaast veel licht door de ideale ligging op het Zuidwesten. Reageer op dit project. Projectnaam Kies een project. Carnegie Villa Apartments The Hague. Casa en Vita, Wonen in Quattro. Crispijnstraat, De Crispijn. De Mesdag appartementen. De Monseigneur te Den Haag.
Verkochte huizen in Koninginnegracht, Den Haag funda.
Terug 5 resultaten. Toon 5 resultaten. Makelaar in de buurt. Woningtypen in Koninginnegracht, Den Haag. Huizen te koop in Koninginnegracht, Den Haag. Appartementen te koop in Koninginnegracht, Den Haag. Nieuwbouwwoning te koop in Koninginnegracht, Den Haag. Verkochte huizen in Koninginnegracht, Den Haag.
Koninginnegracht Wikipedia.
De Koninginnegracht is een gracht en een straat in Den Haag. De gracht werd tussen 1828 en 1834 gegraven en kreeg als naam Nieuwe Scheveningseweg langs de Koninginnegracht. Later afgekort tot Koninginnegracht. De Koninginnegracht begint bij de hoek van de Maliegracht en het eiland Nieuwe Uitleg en gaat vandaar langs Madurodam naar Scheveningen.

Contacteer ons