Meer resultaten voor implantaat tand

 
implantaat tand
Implantaten PRO Rotterdam.
Meestal is een implantaat voorzien van een schroefdraad en een microfijn geruwd oppervlak voor een verbeterde hechting met het bot. Als een eigen tand of kies verloren is gegaan of er nooit is geweest, bestaat de mogelijkheid om een implantaat in het bot van de kaak te plaatsen.
Tandheelkundige behandelingen Goes Koster tandarts-implantoloog.
Er wordt in dezelfde behandeling direct na het trekken van de tand of kies door de implantoloog een implantaat geplaatst met een tijdelijke kroon van composiet witte vulling. Later, na vastgroeien van het implantaat, wordt de tijdelijke kroon vervangen door een definitieve kroon van keramiek porselein.
Implantaten Tanden Bij de Specialist Tandarts NGdent.nl.
Home Behandelingen Implantaten. Wat is een tandimplantaat? 1: Natuurlijke tand 2: Implantaat 3: Kroon. Een implantaat is een kunstwortel tand geïmplanteerd in de plaats van een natuurlijke tand. Implantaten hebben de vorm van een schroef die wordt ingebracht in het kaakbot.
Implantaten bij AVT Kliniek. Uw tandarts in Utrecht.
Het implantaat biedt houvast voor een kroon, brug of overkappingsprothese. Wanneer worden implantaten toegepast? Bij het ontbreken van één tand of kies. De tandarts plaatst op het implantaat een kroon van metaal of keramiek. Bij het ontbreken van enkele tanden of kiezen.
Tanden Implantaten: Foto's' Prijzen.
U hebt 1 ontbrekende tand. Plaatsen van 1 kroon op 1 implantaat. Bij beschadiging van zowel de tand als de wortel, is het best deze permanent te vervangen door een tandheelkundig implantaat gecombineerd met een keramische kroon. Tandimplantaten: voor en na foto.
Kosten implantaat CDC Tandzorg.
Hoeveel implantaten zijn er nodig? Wilt u implantaten in de boven en/of onderkaak? Welk implantaat pas het beste bij uw situatie? Welke voorbereidingen zijn er nodig voor het plaatsen van de implantaten? Denk aan botversteviging of het trekken van tanden en/of kiezen.
Implantaat bij één missende tand of kies.
Een missende tand of kies kan vaak vervangen worden door een brug, een etsbrug of door een uitneembare prothese een plaatje. Een andere mogelijkheid is de missende tand of kies te vervangen door een implantaat. Een implantaat is een kunstwortel van titanium.
Implantaatbehandeling Implantaat.
Een implantaat heeft een minimale lengte en breedte nodig om zijn functie te kunnen vervullen. Het komt in bijna de helft van de gevallen voor dat er te weinig kaakbot is om een implantaat te plaatsen. Het kaakbot is minder geworden omdat in het verleden een tand of kies getrokken is.
Zorgkaart Nederland.
Tandimplantaten Wat zijn het en wat zijn de voordelen?
Wanneer zijn tandimplantaten een goede oplossing? Bij vervanging van een enkele tand: kroon op implantaat. Bij vervanging van meerdere tanden: brug op implantaat of uitneembare frameprothese op implantaat. Bij vervanging van alle tanden: een vaste prothese of een uitneembare prothese klikgebit.
Independer.
Veel gestelde vragen over Implantaten Tandarts.nl.
Na het trekken van een tand of kies zal het kaakbot dus snel gaan slinken, maar hoelang moet ik nu wachten voordat ik naar een implantoloog ga? De optimale tijd tussen extractie en het plaatsen van een implantaat, is grotendeels afhankelijk van de gezondheid van de tand/kies en de omgevende weefsels.

Contacteer ons