Zoeken naar prothese

 
prothese
prothese vertaling Nederlands Engels.
Vergoeding prothese CZ.
Wat krijgt u vergoed voor een prothese? Bekijk de vergoeding in onze zorgverzekeringen. Wat krijgt u vergoed? Een prothese krijgt u vergoed uit uw basisverzekering. U komt in aanmerking voor vergoeding van een prothese, als uw schouder, arm, hand, been of voet helemaal of gedeeltelijk geamputeerd is.
prothese WikiWoordenboek.
medisch een kunstmatig lichaamsdeel. een kunstmatig lichaamsdeel. Engels: prosthesis en. Spaans: prótesis es v. Het woord prothese staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd prothese herkend door.
Puzzelwoordenboek prothese.
Probeer het maar eens met bijvoorbeeld Tatami, Aluminium of Paracetamol. Ook in de database. Prothese die in de gymzaal wordt 1. Prothese met tandaanslag crypt. Prothese met weinig creativiteit 1. Prothese voor mensen in de overga. Prothese voor turners crypt.
Wat is het verschil tussen een orthese en een prothese? OIM Orthopedie.
Maak een afspraak. Wat is het verschil tussen een orthese en een prothese? Wat is het verschil tussen een orthese en een prothese? Een orthese is een lichaamsdeelondersteunend hulpmiddel en een prothese is een lichaamsdeelvervangend hulpmiddel. Contactgegevens vestigingen en spreekuurlocaties.
Prothese 16 definities Encyclo.
Methode om enkele partiële prothese of alle tanden te vervangen. Een volledige prothese wordt ook wel kunstgebit genoemd. Een volledige prothese wordt gemaakt van kunsthars acryl. Gevonden op http//www.allesoverhetgebit.nl/moeilijke-woordenlijstpage3.: Een prothese is een kunstmatige vervanging of correctie van een lichaamsdeel.
NTR Het Klokhuis prothesen.
Het Klokhuis op Social Media. In de klas. Je hebt gezocht op prothesen 7. Ik heb kanker. Het Klokhuis 20 jaar: Scoliose. Is dit niet wat je zocht? Probeer dan één van de onderstaande woorden. Mijn ouders vinden het goed dat ik me aanmeld.
Prothese-vacatures oktober 2017 Indeed.nl.
14 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor Primi Dentes Tandprothetische Praktijk Vacatures in Arnhem. Tandheelkunde de Klomp Ederveen. Hieronder wordt verstaan de volledige prothese, implantaat gedragen klikgebit immediaat prothese noodgebit en partiële prothese. 30 dagen geleden vacature opslaan meer.
Kunstgebit uitneembare prothese.
Een uitneembare prothese kunstgebit is één van de meest gebruikte oplossingen voor het vervangen van ontbrekende tanden. Prothesen kunnen worden toegepast bij het ontbreken van een aantal tanden of kiezen; een partiële prothese, of bij het ontbreken van alle tanden en kiezen; een volledige prothese kunstgebit.
Vergoeding Prothese.
De leverancier bepaalt aan de hand van wettelijke criteria of u voor vergoeding van een prothese in aanmerking komt en vraagt de prothese namens u bij Menzis aan. Als de leverancier niet zeker weet of Menzis u het hulpmiddel verstrekt of vergoedt, stuurt hij de aanvraag voor toestemming door naar Menzis.
Prothesen Livit Orthopedie Specialist in arm en beenprothesen.
Home Producten Prothesen. Een prothese is een hulpmiddel dat een ontbrekend of geamputeerd ledemaat vervangt. Dit kan een been zijn, een arm of een deel van uw been of arm. Een prothese kan functies van het missende lichaamsdeel overnemen, maar u kunt ook om cosmetische redenen voor een prothese kiezen.
Protheses Dental Clinics.
Een gedeeltelijke prothese plaat of frameprothese: we gebruiken uw eigen gezonde tanden en/of bestaande kronen als basis ter bevestiging van een plaatje of frameprothese. Een uitneembare prothese kunstgebit: we plaatsen zowel in de onderkaak als in de bovenkaak een prothese.

Contacteer ons