Meer resultaten voor tandarts nijmegen

 
tandarts nijmegen
Tandartspraktijk Stel en Teunissen in Nijmegen tandarts, tandartspraktijk tandarts nijmegen stel teunissen angst spoed.
Welkom op onze website! Kijkt u hier even rond en maak kennis met onze kleine praktijk in het hart van Nijmegen. De tandartsen Max Stel en Karina Ronde-Teunissen bieden u zorg, persoonlijke aandacht en geven graag adviezen over uw mond en gebit, want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk èn voor uw gezondheid. Contactgegevens en spoedgevallen. Ons adres, openingstijden en informatie over de bereikbaarheid vindt u onder contact. In geval van spoed vindt u op een speciale pagina informatie en het spoedtelefoonnummer. Wilt u patiënt worden bij onze praktijk? Laat dan hieronder uw gegevens achter. Wij nemen tijdelijk geen nieuwe patiënten meer aan. Dit om de kwaliteit van aandacht voor onze patiënten te kunnen waarborgen en de wachttijd te beperken. Wellicht is er op korte termijn wel weer ruimte. Via dit formulier kunt u zich aanmelden. Wij nemen dan contact op met u om u te informeren over de stand van zaken. Uw tandarts staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister Tandartsen KRT.
H2 Tandartsen H2 Tandartsen. Home h2 tandartsen.
We zoeken samen naar een eigen behandelplan dat het beste bij de u past. Menigeen gaat niet graag naar de tandarts. Wij proberen uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Onze praktijklocatie, aan de Hatertseveldweg 285 in Nijmegen, is rolstoel toegankelijk.

Praktijk voor reguliere Tandheelkunde en Implantologie. Wij zijn tegenwoordig op maandag en donderdag tot 21.00 uur open Een tandarts die s avonds open is in Nijmegen. Na het werk naar de tandarts. Koopavond bij de tandarts dus. Bent u nieuw?
Ammersingh Tandarts Nijmegen Tandartsenpraktijk in Nijmegen Centrum.
Ook behandelen wij angstige patiënten die lang niet bij een tandarts zijn geweest. Velen van hen komen er achter dat tandheelkunde eigenlijk helemaal niet vervelend hoeft te zijn maar juist iets moois kan opleveren: een gezond gebit met een stralende lach! Samen zorgen voor een gezond gebit. Samen zorgen voor een gezond gebit is ons motto. Wij hebben preventie, het voorkomen van tandheelkundige problemen, hoog in het vaandel staan en wij trekken veel tijd uit voor onze patiënten. Daarom verwachten wij van u een goede motivatie om uw gebit te onderhouden. Onze medewerkers streven ernaar u vakkundig en eerlijk te informeren. Indien nodig kunnen wij u verwijzen naar een collega tandartsspecialist zoals een kaakchirurg of orthodontist voor meer specialistische hulp. Afspraken kunt u telefonisch maken en indien nodig uiterlijk 24 uur van tevoren telefonisch afzeggen. Bij spoedgevallen of pijnklachten kunt u tijdens openingstijden dezelfde dag terecht. Nieuwe patiënten zijn bij ons welkom. U kunt zich via het inschrijfformulier direct online aanmelden als patiënt. 6524 MK Nijmegen.
TANDARTS Nijmegen in Nijmegen tandarts, tandartspraktijk nijmegen tandarts donck radboud bleken.
Welkom op de site van Tandartspraktijk van der Donck, uw tandarts in Nijmegen. In de moderne nieuwe praktijk, recht tegenover het Radboudziekenhuis UMC Nijmegen en de Radboud Universiteit, werken tandarts Robert-Jan van der Donck en zijn team, samen met u, aan een goede mondgezondheid en een mooie mond.
Tandarts Nijmegen EviDent Mondzorg.
Bij ons kunt u uw voorkeur voor een tandarts doorgeven. Het tandheelkundig team van onze praktijk in Nijmegen bestaat onder andere uit twee tandartsen: Bregje Eikenaar en Evert Wijlemans. Bregje is gespecialiseerd cosmetisch tandarts en angsttandarts en Evert is gespecialiseerd in parodontale chirurgie.
Tandartspraktijk Oosterhout Nijmegen-Noord de waalsprong.
Tandarts tarieven 2017. U bevindt zich hier: Start. Tandartspraktijk Oosterhout Nijmegen-Noord de waalsprong. Om u beter van dienst te zijn is Tandartspraktijk Oosterhout nu ook bereikbaar via Internet. U kunt op onze site 24 uur per dag informatie vinden over onze praktijk, de behandelingen, nieuws en nog veel meer. Afspraken zijn enkel telefonisch te maken of te wijzigen van: 8.15 12.00 uur. Let op Het is helaas niet mogelijk afspraken via mail te verzetten, te annuleren of te maken. maandag: 08.00 17.00 uur. dinsdag: 08.00 17.00 uur. woensdag: 08.00 17.00 uur. donderdag: 08.00 17.00 uur. Suermondt en S. van Riel tandartsen. 6515 EM Nijmegen.
Bochem Nijmegen.
www.knmt.nl beroepsvereniging van tandartsen. www.krt.nu kwaliteitsregister van praktiserende tandartsen. Contact Tandartsenpraktijk Bochem Kanunnik Faberstraat 2 6525 TR Nijmegen. Telefoon: 024 323 44 22. Voor spoedgevallen buiten openings-tijden kunt u zich wenden tot: Tandartsenpost Nijmegen, op het Spoedplein van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis: Telefoon: 0900-8276 456.
60 tandartspraktijken in Nijmegen Tandarts.nl.
Statistieken Tandarts Nijmegen. Er zijn 60 tandartspraktijken in Nijmegen bij Tandarts.nl bekend. De gemiddelde beoordeling van een tandartspraktijk in Nijmegen is 92. Van de 60 tandartspraktijken in Nijmegen nemen er 41 nieuwe patienten aan met een gemiddelde beoordeling van 9.2.
Tandarts Van Vlijmen in Nijmegen Tandarts van Vlijmen in Nijmegen Professionele tandarts in Nijmegen J.S.M. van Vlijmen, NIJMEGEN, Tandartspraktijk Nijmegen.
Welkom bij tandartsenpraktijk van Vlijmen in Nijmegen. Op onze website kunt u allerlei informatie vinden over onze praktijk. In onze praktijk hebben wij veel aandacht voor onze patiënten. Wij bedienen voornamelijk patiënten in de omgeving van Nijmegen-Oost. Ons team bestaat uit twee tandartsen, één mondhygiënist, één junior assistent, en drie tandartsassistenten, welke zich onderscheiden in; één officemanager/all round assistent, één preventie/all round assistent en één all round assistent, allen gediplomeerd. Het is vanaf heden ook mogelijk te worden behandeld in de avonduren! Tandarts Noortje Janssen werkt op woensdag en donderdagavond tussen 17.00-21.00 uur.
Tandartsenpraktijk Villa Westhof Nijmegen Oost.
Keuze van eigen tandarts en mondhygiënisten. Verwijzingspraktijk digitale afdruk voor regio Nijmegen. Centrale ligging in Nijmegen oost met gratis parkeergelegenheid. Deskundig op het gebied van.: Vragen over een behandeling? Meld u aan als nieuwe patiënt bij Tandartspraktijk Villa Westhof. Berg en Dalseweg 172.
Kliniek voor Mondgezondheid Mijn tandarts in Nijmegen.
Bij Kliniek Voor Mondgezondheid vindt u vrijwel alle behandelingen onder één dak. Met een professionele en heldere aanpak staat ons team van tandartsen, mondhygiënisten, preventie-assistentes, tandtechnici en receptionisten graag voor u klaar! Welkom bij uw tandarts in Nijmegen. Wij willen graag dat u zegt: Kliniek" Voor Mondgezondheid, dat is mijn tandarts."

Contacteer ons