Resultaten voor tandarts groningen

 
tandarts groningen
Tandartsenpraktijk Rivierenbuurt, Groningen.
Homepage Buijs Tandartsen.
We zijn een tandarts die niet pas in actie komt bij problemen. Wij inventariseren vooraf de risico's' en uw wensen. Vervolgens maken we een plan. Ons doel: een onderhoudsvrij gebit. Met de nieuwste technieken en microscopische precisie zorgen we voor een mooi en gezond gebit dat eenvoudig schoon te houden is. Daardoor zijn we bederf altijd voor. Dit is onze werkwijze. Vindt u een mooi gebit belangrijk? Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor de halfjaarlijkse gebitscontrole en voor het reguliere onderhoud. Maar we helpen u ook graag om uw gebit te herstellen of mooier te maken. Dat kan met onder andere facings, kronen, bruggen en implantaten. We hebben een heel eigen visie op gebitsrenovatie: met minimale ingrepen gaan we voor een duurzaam resultaat dat natuurlijk oogt en voelt. Bekijk onze behandelingen. We helpen mensen die te maken hebben met tandverlies. Of die zich schamen voor hun gebit. Bij gebitsrenovatie gaan we altijd voor een natuurlijke uitstraling. Het eigen gebit laten we zo veel mogelijk intact. Het resultaat: een mooie lach en meer zelfvertrouwen! Bekijk onze resultaten. Tarieven en vergoeding. Lipbandje of tongriem klieven. 9711 ES Groningen.
Tandartsenpraktijk Hooft Oosterhaven in Groningen tandarts, tandartspraktijk groningen t Hooft Oosterhaven tandartse.
Welkom op de website van Tandartsenpraktijk Hooft Oosterhaven. Om u beter van dienst te zijn, is Tandartsenpraktijk Hooft Oosterhaven nu ook bereikbaar via Internet. U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, behandelingen, nieuws en nog veel meer.
Tandartspraktijk Wijert Zuid, gespecialiseerd in angstpatiënt.
De praktijk is gelegen in een rustieke omgeving in het zuiden van de stad Groningen. De praktijk is ruim, comfortabel en sfeervol ingericht wat zorgt voor een prettig verblijf voor onze patiënten en ons team. Wij bieden bijna alle vormen van tandheelkunde aan.
Tandartsenpraktijk Lewenborg in Groningen tandarts, tandartspraktijk tandartsen groningen lewenborg.
9732 MS Groningen. Contact / Route. Tarieven en betalen. Op onze site kunt u 24 uur per dag informatie krijgen over ons, onze werkwijze, nieuws en nog veel meer. De praktijk is opgestart in 1981. In de huidige setting werken wij met een team van drie tandartsen, twee mondhygiënistes, drie stoelassistentes, waarvan twee preventieassistentes, twee baliemedewerksters en een officemanager. Iedere patiënt heeft zijn of haar eigen tandarts, maar kan profijt trekken van ons collectief.
Independer.
Welkom bij Tandartspraktijk van Wely.
De heer Alkema heeft meer dan dertig jaar deze praktijk gevoerd toen hij de mogelijkheid gaf aan tandarts van Wely om de praktijk over te nemen. Wij zijn een tandartspraktijk die algemene tandheelkundige zorg verleent en druk bezig is met specialisatie op het gebied van bijvoorbeeld endodontie wortelkanaal behandelingen en implantologie. Sinds kort zijn wij verhuisd naar een nieuwe praktijk waar meer mogelijkheden voor ons en u zijn. Deze nieuwe praktijk maakt deel uit van een gezondheidscentrum waarin vele andere takken binnen de gezondheidszorg ook vertegenwoordigd zijn. Om u beter van dienst te kunnen zijn, zijn wij nu ook bereikbaar via het internet. Zo kunt u 24 per dag terecht voor informatie. Download hier de gratis App! Wij nemen wel patiënten aan, vul hier het aanmeldformulier in 050 577 9258. Online winkel voor het kopen van tandheelkundige producten. informatie over zorgverzekeraars. Tandartspraktijk van Wely. 9718 TA Groningen.
Tandarts Groningen Bij Groningen Tandarts Wijert-Noord.
Tandartspraktijk Wijert-Noord in Groningen. Eigenaar van tandartspraktijk Wijert-Noord in Groningen is tandarts Simone Pereira. Zij is een Braziliaanse tandarts, in 1989 afgestudeerd in Sao Paulo en in 2012 afgestudeerd aan de tandheelkundige universiteit ACTA te Amsterdam, met alle verplichte toetsen om de Nederlandse taal te beheersen en aan de Nederlandse tandheelkundige eisen te voldoen.
Tandarts Groningen Dental Clinics Groningen Vinkhuizen.
Zij kozen voor Dental Clinics. Privacy en voorwaarden. Volg ons via.: 2018 Dental Clinics Nederland B.V. Tandarts Amsterdam Reguliersgracht. Tandarts Bergschenhoek Parkzoom. Tandarts Damwoude: wij zijn verhuisd! Tandarts Den Haag. Tandarts Groningen Vinkhuizen. Tandarts Hengelo Boerhaavelaan. Tandarts Koog aan de Zaan.
Van der Tuin Implantologie Tandartspraktijk Groningen.
De praktijk is gecertificeerd door MCS op het gebied van Hygiëne, Arbo en Milieu. De praktijk is ingeschreven in het Kwaliteitsregister Tandartsen. 8.30 tot 16.30 uur. 8.30 tot 12.30 uur. De vrijdagen gebruiken wij voor implanteren. We zijn dan wel telefonisch bereikbaar voor spoedgevallen. 9711 AR Groningen.
Tandarts P. Doelman Groningen.
Als u wilt, kunt u een kennismakingsgesprek voeren. U kunt zich telefonisch aanmelden of via het formulier op de website. We spreken Nederlands / Wir reden Deutsch / We speak English. Uw tandarts staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister Tandartsen KRT. 9725 CS Groningen.
Tandartspraktijk Hartje Groningen Groningen.
Tandartspraktijk Hartje Groningen. U kunt rekenen op onze deskundigheid en ervaring. Elk lid van ons team is uitstekend geschoold en heeft zijn/haar eigen taken. Onder Team stellen onze medewerkers zich aan u voor. U kunt bij ons terecht voor de meest voorkomende behandelingen. Wij begeleiden u in de vorm van informatie en uitleg over mondgezondheid en verzorging. De mondhygiënist / preventieassistent helpt u uw gebit schoon te houden. Ook kan hij of zij u adviseren over goede preventie van gaatjes en andere problemen. Voorkomen is ten slotte beter dan genezen. 10 tips voor een gezonde kindermond. Bang voor de tandarts?

Contacteer ons