Op zoek naar kindertandarts?

 
kindertandarts
Tandheelkunde voor kinderen en jongeren.
Ook ouders of verzorgers kunnen opzien tegen de behandeling van hun kind bij de tandarts. De kindertandarts bij De Kinderkliniek is opgeleid om op een voorspelbare en ontspannen wijze de behandeling uit te voeren. Na het weer gezond maken van het gebit en het bevorderen van de behandelbaarheid, worden kinderen weer terugverwezen naar de verwijzende tandarts.
Home Kindertandarts Amersfoort.
Van 0800: uur tot 1700: uur. Wij hebben pauze van 1045: uur 1100: uur en van 1315: uur 1400: uur. Tijdens de pauzes zijn wij alleen voor spoedgevallen bereikbaar. Je vindt ons ook op. Vind ons op.: Copyright 2016 Kindertandarts Amersfoort.
Kindertandarts in Delft Gespecialiseerd in het kindergebit.
Een bezoek aan de kindertandarts in plaats van een tandarts voor volwassenen heeft meerdere voordelen. Zo kan een kindertandarts het kind meer vertrouwen geven doordat een kindertandarts vaak beter weet om te gaan met de angst voor de tandarts van een kind.
Kindertandartspraktijk van Lunsen-Oehlers in Amsterdam tandarts, tandartspraktijk kindertandarts amsterdam noord.
Uw tandarts is ingeschreven bij de volgende verenigingen/registers.: BIG Wet Beroepen Individuele Gezondheidszorg van ministerie VWS, KRT Kwaliteits Register Tandartsen, NMT Nederlandse Maatschappij Tandheelkunde, NVvK Nederlandse Vereniging voor Kindertandheelkunde, EAPD European Academy Paediatric Dentistry, VBTGG Vereniging ter Bevordering van Tandheelkundige Gezondheid Gehandicapten.
Kindertandarts bij tandartsenteam De Besterd.
Dit kan zijn wanneer uw kind angstig is, erg opziet tegen de behandeling, veel gaatjes heeft of gewoon nog erg jong is. In deze gevallen kan een kindertandarts uitkomst bieden. Wanneer u zorgverlener bent en een kind naar de kindertandarts wilt verwijzen, kunt u hier de verwijzingslink vinden.
Mondzorgcentrum Nijverdal.
Daarom kan de kindertandarts om gaan met het leeftijdsspecifieke gedrag van uw kind en weet wanneer hij of zij even moet doorzetten om kiespijn te voorkomen of beter kan afwachten om juist een blijvende angst voor de tandarts te omzeilen.
Kindertandarts in Rotterdam.
Onze tandartsen bieden voor kinderen van 3 tot 18 jaar speciale behandelingen die gericht zijn op levenslang behoud van het eigen gebit zonder grote problemen. Advies van de kindertandarts. Onze kindertandartsen adviseren ouders om het kind zo jong mogelijk mee te nemen naar de tandarts.
De kindertandarts TCN.
Wij als Tandheelkundig Centrum Nederland TCN zijn blij u te kunnen mededelen dat wij een Kindertandarts in onze praktijk hebben aangetrokken. Waar angstige kinderen voorheen alleen terecht konden in het ziekenhuis, kunnen ze nu ook bij TCN een afspraak maken.
Kindertandarts Rijswijk De Tandartsenkliniek.
De vriendelijkheid, rust en goede communicatie waarmee de Kinderarts Rijswijk zijn jonge patiƫnten behandeld, is vaak al voldoende om de kinderen met veel plezier naar de praktijk te laten komen. Wilt u een afspraak maken met de Kindertandarts Rijswijk bij de Tandartsenkliniek?
Kindertandarts regio Limburg vriendelijk en vertrouwd Mondzorggroep Molenbeecke.
Kindertandarts regio Limburg vriendelijk en vertrouwd. Kindertandarts regio Limburg vriendelijk en vertrouwd. Omdat het belangrijk is om al vanaf jonge leeftijd goed voor je gebit te zorgen, besteden wij extra zorg en aandacht aan kinderen binnen onze praktijk. Hierbij ligt de focus op preventie het voorkomen van gaatjes.
Kindertandheelkunde Kindertandarts Tandheelkunst Tandheelkunst.
Lukt het toch niet goed om een kind te behandelen dan zetten we de kindertandarts in. Soms is de angst bijvoorbeeld zo groot of zijn de gebitsproblemen zo ingewikkeld dat de kindertandarts het beter tijdelijk kan overnemen. De kindertandarts maakt op subtiele wijze eerst contact, waardoor vertrouwen ontstaat.
Kindertandarts in Zaandam Kindertandheelkunde Dentville.
De Kindertandarts probeert het kind zo min mogelijk te belasten. Kinderen die door de kindertandarts behandeld zijn, blijven nog een tijdje onder controle. Wij leren ouders hoe ze aantasting van het gebit kunnen voorkomen. Aangezoete frisdrank is bijvoorbeeld heel slecht voor het gebit.

Contacteer ons