Resultaten voor kroon tand

 
kroon tand
Kroon/brug Circum Dentem.
Het zijn kapjes van metaal en/of porselein, welke de oorspronkelijke vorm, kleur en functie van een tand zoveel mogelijk benaderen. Een kroon wordt geadviseerd op het moment dat een tand of kies te zwak is geworden om de grote bijt en kauwkrachten te weerstaan.
Kroon tand nodig? Brug tanden nodig? CDC Complete Tandzorg.
Vervolgens wordt de kroon over de afgeslepen tand heen geplaatst en erop vastgemaakt. Uw tand ziet er weer uit als nieuw en kan er weer jaren tegen. Is de tand of kies niet sterk genoeg of zit hij niet goed vast?
Kroon tandheelkunde Wikipedia.
Doordat de tand of kies en de kunstmatige kroon uit twee verschillende soorten materialen bestaan en deze bij kou en warmte een verschillende thermische uitzettingscoëfficiënt hebben komen er mechanische spanningen op het dunne vlak van de composietlijm wat kan resulteren in het loslaten van de kroon.
Kronen van topkwaliteit. Wij zijn dé specialist! Vink Dental.
Kronen zijn in feite porseleinen kapjes die worden geplaatst over een afgeslepen tand of kies. De kronen worden op de tand of kies vastgecementeerd. Een kroon plaatsen gebeurt niet in één behandeling, maar via een paar stappen. Wanneer een kroon op een tand is geplaatst, blijft deze lange tijd zitten.
Kroon tand voor esthetische schoonheid VInk Dental.
Met uw nieuwe kroon op uw tand krijgt u weer een natuurlijk en mooi stralend gebit! 31 0 40 2216666. De keuze voor een kroon op een tand. Een kroon tand is bedoeld als duurzame vervanging voor een tand die beschadigd is, of niet mooi van vorm.
Een Kroon laten zetten bij beschadigingen aan tanden en kiezen.
Omdat het slijpen gevoelig kan zijn, wordt dit vaak met een verdoving uitgevoerd. Daarna, totdat de kroon geplaatst kan worden, wordt er over de beslepen tand een tijdelijke kroon geplaatst. Tijdens die dagen kan de tand gevoelig reageren op bijvoorbeeld koud water.
Tandheelkundige Kronen en Bruggen een goede oplossing.
De porseleinen kroon heeft de kleur en vorm van een natuurlijke tand. Wanneer u een tand of kies mist of als zowel uw tand als tandwortel zijn beschadigd, is er de mogelijkheid eerst een implantaat te plaatsen waarop de kroon kan worden bevestigd.
Wat kost een kroon? VergelijkMondzorg. Wat kost een kroon? VergelijkMondzorg.
De kosten van een kroon komen ter sprake wanneer een tand of kies door omstandigheden zwak geworden is. Wanneer er risico is op een breuk, of de tand niet meer goed te vullen is, wordt er door de tandarts voorgesteld om een kroon te maken op deze tand.
Een kroon op een implantaat! Als u een tand of kies mist.
Een kroon is een kapje van zirkonium of porselein dat eventueel over een afgeslepen tand of kies past of op een implantaatopbouw. In sommige gevallen kan er geen kroon op een eigen tand of kies worden geplaatst, doordat de wortel niet meer stevig is.
Octant Mondzorg Kronen en bruggen.
Door caries kan zoveel van een tand of kies verloren zijn gegaan, dat er voor een vulling onvoldoende houvast is. Met een kroon kan het uiterlijk van een tand of kies weer hersteld worden, wanneer een tand is verkleurd of door een ongeval afgebroken.
Kroon plaatsen: wat kost het en hoe werkt het precies?
Het kan gebeuren dat u door welke reden dan ook een tand of kies hebt die beschadigd is of niet meer goed functioneert. Is de tand niet meer te redden met een vulling, bijvoorbeeld wanneer er te weinig meer van de tand over is, dan plaatsen we vaak een kroon.
Kronen en bruggen Tandartspraktijk Vroegh Yoe.
Deze laag is erg sterk en beschermt de tand tegen breuk en gaatjes. Soms is het nodig om de tand of kies te voorzien van een kunstkroon. Een kunstkroon is nodig indien.: De kroon van de tand gebroken is na een trauma.

Contacteer ons