Zoeken naar tandarts amsterdam west

 
tandarts amsterdam west
tandartspraktijk Tjin in Amsterdam tandarts, tandartspraktijk.
Uw tandarts staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister Tandartsen KRT. Sporten als remedie tegen tandartsfobie. Minder kans op tandvleesziektes door eten yoghurt. Nu al meer Nederlanders die overstappen naar andere zorgverzekeraar. Chronisch slechte adem ook veroorzaakt door gen. 0206170513 Derkinderenstraat 46 1062BJ Amsterdam.
Home Tandartsengroep Borgerstraat tandarts AMSTERDAM.
Onze praktijk is gelegen in Amsterdam oud-west vlakbij de Kinkerstraat en de Ten Kate markt. Het team bestaat uit vijf parttime werkende tandartsen, hun assistentes, twee mondhygiénistes en een receptioniste. Op dit moment is er bij enkele van ons nog plaats voor behandeling. Kijk hiervoor bij Medewerkers. De receptie is dagelijks geopend van 08.30 tot 13.00, de praktijk is dan ook telefonisch bereikbaar. Mocht u na 13.00 contact willen dan is het mogelijk dit bericht door te geven aan het TBB op 020-3034500, zij nemen dan met ons contact op. In de avonduren en vrijdag overdag werkt Jakko Kolkert met zijn medewerkers als beugeltandarts in de praktijk. Voor meer info: www.avondortho.nl, 085-4444304 08.00-10.00. Veel informatie over behandelingen en de tandheelkunde in het algemeen.: of u kijkt bij de links voor meer informatie en behandelfolders van het Ivoren Kruis. Nieuwe Tandarts medewerker 07-10-2015.
Angst Tandarts Amsterdam west NIVdent werkt met o.a. lachgas.
Op een kleine afstand van enkele minuten van Amsterdam West vindt u in Halfweg onze tandarts: Niv Dent. Het gaat immers over uw gebit, over uw persoonlijke voorkeur en, niet in de laatste plaats, over hoe de tandarts u benadert en met u omgaat.
Florens Tandartsen.
Wie zijn wij en wat is onze filosofie? Op een prachtige locatie in de Amsterdamse Westerpark buurt zit onze vriendelijke, mooie en lichte praktijk. Twee vriendinnen met een gemeenschappelijk ideaalbeeld van hoe een prettige en bovenal professionele tandartspraktijk eruit zou moeten zien.
Tandartspraktijk Bos en Lommer: Tandarts Amsterdam West.
Tandarts Amsterdam West. Tandartspraktijk Bos en Lommer is een laagdrempelige tandarts in Amsterdam West die alle facetten van de tandheelkunde verzorgt. Jarenlang heeft tandarts Ben van der Voort in een team van tandartsen gewerkt, maar sinds 2009 heeft hij zijn eigen tandartspraktijk in Amsterdam West.
Home Tandzorg Osdorp tandarts Amsterdam.
Nadat wij dit hebben ontvangen nemen wij contact met u op voor het maken van een eerste afspraak. Voor spoedgevallen kunt u terecht bij de Mondzorg poli, te bereiken via: 020-7234848 24/7 bereikbaar. Uw tandarts staat geregistreed in het kwaliteitsregister TandartsenKRT. Vind een zorgaanbieder in Amsterdam NH.
Tandartspraktijk Westerpark Amsterdam.
Zowel mijn vriendin als ik zijn voor het eerst bij deze tandarts geweest ter controle. Een week later ontvingen we ieder een factuur met behalve een controle ook het invoeren van een allergie, het. 5 personen vinden dit een nuttige waardering. Reactie van/namens Tandartsenpraktijk Tandartspraktijk Westerpark Amsterdam.
Tandarts Amsterdam West 020 26 10 809.
U kunt bij Tandarts Amsterdam West terecht voor een behandeling of controle in de volgende talen: Nederlands, Engels, Duits, Italiaans en Spaans. Welke behandelingen voert tandarts Amsterdam West uit? Tandarts Amsterdam West beschikt over ervaren en gediplomeerde tandartsen die in staat zijn alle bij een tandartspraktijk gebruikelijke gebitsbehandelingen uit te voeren.
Maatschap voor tandheelkunde Amsterdam Amsterdam.
Welkom op de website van Maatschap voor tandheelkunde Amsterdam! Wilt u patiënt worden bij onze praktijk? U bent van harte welkom. Als u wilt, kunt u een kennismakingsgesprek met een van onze teamleden voeren. Wij geven u ook graag een rondleiding om u wegwijs te maken in onze praktijk.
Welkom bij uw Tandarts, Endodontoloog Mondhygienist Tandartsenkliniek WesterPark.
Uw team met tandartsspecialisten, tandartsen en mondhygiënisten dat graag voor u klaar staat. U kunt een afspraak bij ons maken. via telefoonnummer: 020 488 99 39. of e-mail: info@wptk.nl of info@wp-endo.nl. 1013 TH Amsterdam. V oor spoedgevallen in de avonduren, feestdagen en in het weekend kunt u contact opnemen met Avond en weekenddienst Amsterdam via telefoonnummer.:
Tandartspraktijk Westerpark Amsterdam Home.
Uw glimlach is goud waard, daarom is het zo belangrijk om regelmatig naar de tandarts te gaan. Bij Tandartspraktijk Westerpark bent u daarvoor aan het juiste adres. De praktijk is gelegen op het prettige en rustige Waterspiegelplein in Amsterdam West en staat bekend om zijn vriendelijke en geduldige omgang met kinderen en angst patiënten.
Tandarts Amsterdam Tandartspraktijk Tandarts Jordaan.
lees meer Spoed tandarts Amsterdam. Heeft u ernstige pijn en zoekt u een spoed tandarts Amsterdam? Bij Tandarts Jordaan proberen wij u dezelfde dag te helpen. Heeft u een afgebroken tand of kies, acute en hevige pijn of zijn bij een ongeval uw tanden beschadigd?

Contacteer ons