Meer resultaten voor implantologie

 
implantologie
Medewerkers Implantologie Wie zijn wij? Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam.
Medewerkers Orale Kinesiologie. Bent u verwezen? Behandelingen door OKI. Wilt u een patiënt verwijzen? Folders en instructiematiemateriaal. Interested in our research? Do you want to obtain a PhD at ACTA? Orale Implantologie en Prothetische tandheelkunde. Orale Celbiologie en Funtionele Anatomie.
Implantologie Amsterdam Zuid Tandartspraktijk Minerva.
Deskundige implantologie behandeling in Amsterdam Zuid. Het gebit is een belangrijk deel van uw gezicht. Een mooi gebit is bepalend voor een goede uitstraling. Door een implantologie behandeling kunt u uw gebit weer compleet maken en er zorgeloos van genieten.
Implantologie De Tandartspraktijk Doetinchem Mondzorg in Doetinchem.
Zimmer is wereldwijd marktleider in de orthopedie en implantologie, bestaat al langer dan 85 jaar, is gevestigd in Amerika en heeft een goede naam opgebouwd. Hun missie kwaliteit van leven van de patiënt, verbeteren met behulp van implantaten. Deze missie wordt samengevat in.:
Implantaten laten plaatsen bij Implantologie Groningen.
Implantologie Groningen is een verwijspraktijk voor dentale implantologie. Mist u een of meerdere tanden en/of kiezen, dan kunt u hier na verwijzing door uw tandarts of tandprotheticus terecht voor het plaatsen van implantaten. Implantologie Groningen is een praktijk waar aandacht, service en kwaliteit hoog in het vaandel staan.
Implantologie Parorotterdam.
Het woord implantologie staat voor kennis logie van implanteren. Een implantaat is kortgezegd een kunstwortel. Deze kan gebruikt worden om een kunstgebit te ondersteunen of enkele of meerdere tanden/kiezen te vervangen. Het implantaat wordt in de kaak geplaatst, waarna het implantaat in het bot vastgroeit.
Implantologie Info over plaatsen van Tandimplantaten.
Deze kennis gebruikte hij om deze lichaamsvriendelijke, titanium schroeven te gebruiken als verankering voor gebitsprotheses en later ook voor losse tanden en kiezen. De jaren daarna is deze techniek steeds verder ontwikkeld en inmiddels is implantologie niet meer weg te denken uit de tandheelkunde. Een beoefenaar van de implantologie heet een implantoloog.
nvoi.nl.
Implantologie Apeldoorn Dr. Felix L. Gulje.
Voor perfect resultaat en een prettige behandeling is specialistische kennis en jarenlange ervaring noodzakelijk. Felix Guljé biedt u deze zekerheden. Als gespecialiseerd tandarts implantoloog houdt hij zich dagelijks volledig bezig met alle implantologische oplossingen voor tand, kies of kunstgebit. Wat is een implantaat.
Tandartsenpraktijk Kesseler Lock Kesseler Lock Kliniek voor tandheelkunde en implantologie.
De kliniek voor tandheelkundige Implantologie is al meer dan twintig jaar actief en toonaangevend op het gebied van de Implantologie. Implantologie is de leer an het plaatsen van kunstwortels in de kaak, daar waar eigen tanden en kiezen verloren zijn gegaan.
Implantologie Verwijspraktijk Oosterhout.
Voor de computergestuurde implantologie wordt gebruikt gemaakt van de Nobel Guide Software; hierbij wordt op basis van CT-scan beelden een implantaatboormal gemaakt. Sinusliften worden uitgevoerd dmv de laterale venstertechniek of osteotoom techniek, waarbij Bio-oss als botsubsituut en Bio-guide als membraan wordt gebuikt.
Implantologie Den Haag Implantologie Den Haag TEK Groenendijk.
Dé Implantologie specialist. Academische opleiding in Orale Implantologie MSc ACTA 1998-2000. Nederlandse erkenning NVOI en Europese erkenningEAO. Meer dan 18 jaar ervaring. MSc Oral Implantology. Dé Implantologie specialist. Meer dan 18 jaar ervaring als implantoloog. Meer dan 12.000 implantaten geplaatst.
Implantologie Amsterdam Tandartsen Praktijk Amsterdam.
Bij Tandartsen Praktijk Amsterdam zijn twee tandartsen werkzaam die gespecialiseerd zijn in implantologie: tandarts-implantoloog Jurriaan den Drijver en tandarts-implantoloog Gert Jan de Weerd. Beide tandartsen zijn werkzaam in onze vestiging op IJburg, de implantologie behandelingen worden daarom altijd daar uitgevoerd.

Contacteer ons