Meer resultaten voor tandarts purmerend

 
tandarts purmerend
Tandarts Beemster en Purmerend.
In de praktijk zijn tandartsen, mondhygiënisten, tandarts en preventie-assistentes. De deels jonge tandartsen hebben ervaring in restauratieve tandheelkunde, endodontologie wortelkanaalbehandelingen en tandheelkundige behandeling van heel jonge kinderen. Tevens bestaat er veel ervaring met het behandelen van mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Tandartsen uit de regio verwijzen regelmatig naar de praktijk Wouter Sluis voor de behandeling van heel jonge kinderen, angstige mensen en mensen met een beperking. Onze tandartsen hebben hierin ruim ervaring. Er wordt samengewerkt met de Stichting Bijzondere Tandheelkunde SBT te Alkmaar en Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam ACTA. Voor de behandeling van patiënten op het gebied van implantologie, gnathologie en reconstructieve esthetische tandheelkunde werken wij samen met de Tandheelkundige Verwijspraktijk Waterland te Purmerend.
Tandarts Specialisten Waterland.
U krijgt een kostenberaming mee. Start behandelingen en terugkoppeling met eigen tandarts. U stuurt ons een verwijsbrief. Een digitale verwijzing inclusief digitale foto's' kunt u mailen of hieronder online invullen. Na ontvangst van uw verwijsbrief bellen wij de patiënt om een afspraak te maken voor een intake consult. U ontvangt van ons een behandelingsplan. Na afloop van de behandeling sturen wij een behandelverslag met alle relevante röntgenfotos. Eén jaar na de behandeling roepen we uw patiënt op voor een controle in onze praktijk. Belt u ons voor een afspraak of informatie. Tandheelkundige Verwijspraktijk Waterland Herengracht 25A 1441 EW Purmerend.
Welkom bij tandartspraktijk ITGM Zegers Tandartspraktijk ITGM Zegers.
bleken aan de stoel in 1 uur 8 a 9 tinten lichter. Het werkgebied van tandarts praktijk ITGM Zegers gaat verder dan Purmerend. Het strekt zich uit tot Den Ilp, Monnickendam, Watergang, De Rijp, Landsmeer., Oosthuizen, Middenbeemster, Edam, Volendam, Ilpendam, Broek in.
Tandartsen Kennedyplein uw tandarts in Purmerend!
1443 EC, Purmerend. Gebitsslijtage specialist 2016-10-31T1428130000.: We blijven ons ontwikkelen 2016-10-19T1656330000.: RT @Ormco: First time joining us at our annual OrmcoForum2018? Get ready for a weekend full of noteworthy speakers, networking a ton of Thu Feb 08 201155: 0000 2018.
Tandartspraktijken Nieuwe Steen in Hoorn Botterstraat in Purmerend.
Tandarts Joshua helpt arme bevolking in Zuid-Afrika. In oktober van dit jaar is het weer zover. Tandarts Joshua zal wederom naar Zuid-Afrika afreizen om daar de arme bevolking te voorzien van gratis tandheelkundige hulp. De voorbereidingen voor dit vrijwilligersproject zijn alweer in volle gang.
Tandarts Vacatures in Purmerend Vacatures.nl.
Wij waarderen elke vorm van feedback. Laat ons voor jou zoeken. Ontvang de nieuwste vacatures voor Tandarts in Purmerend direct per e-mail. Stuur mij vacature-updates Je kunt je op elk moment uitschrijven voor vacature-updates Nee, ik houd liever zelf de zoekresultaten bij.
Independer.
Tandprothetische praktijk M. de Wit; gespecialiseerd in kunstgebitten.
Zij werken nauw samen met tandartsen, tandarts implantologen en kaakchirurgen in de regio. Vanzelfsprekend zijn wij volwaardig lid van de ONT Organisatie van Nederlandse Tandprothetici en aangesloten bij diverse andere instanties. Klikprothese op implantaten. Ieder gebit is anders. De kosten zijn afhankelijk van veel factoren. Tijdens het eerste vrijblijvende en gratis intake consult, bekijken we de mogelijkheden. U krijgt een uitgebreide begroting inclusief de behandelcodes mee naar huis. Wij geven een jaar garantie op uw prothese en lossen aanpassingen pijnplekken achteraf kosteloos voor u op. Wat vergoedt de verzekeraar? Meningen van klanten. Hartstikke bedankt voor je goede zorgen en je vakkennis om er iets moois van te hebben gemaakt. Zeker weer een lach waard. Lenie ter Bork. Mijn vader had al een slecht gebit. Helaas genetisch bepaald. Het door u gemaakte gebit is echt een verademing. Ik ben enorm tevreden! Ik wilde jullie bedanken voor het mooie gebit. Ik ben er blij mee. Dat had ik minstens 10 jaar eerder moeten doen! Henk ten Cate. Uw praktijk in Purmerend is bijzonder makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer.
Tandartspraktijk D.G.V. Vo in Purmerend tandarts, tandartspraktijk Vo, tandarts, tandartspraktijk, Purmerend, tandarts Vo.
Medio december 2017 verwelkomen wij u graag op onze mooie nieuwe locatie.: Wormerplein 10 11. 1442 CA Purmerend. Vo is momenteel gevestigd in het Medisch Centrum de Gors. Wij zijn een kleine praktijk met 1 tandarts, 2 assistentes en 1 mondhygiëniste.
Home Tandartspraktijk J.W. van Stuijvenberg tandarts Purmerend.
U bent er zodoende van verzekerd dat u behandeld wordt door een en dezelfde, voor u vertrouwde, persoon. De praktijk is gevestigd in een vrijstaand pand, gelegen aan de prof. Oudlaan in Purmerend. Direct naast de praktijk is er gratis parkeergelegenheid.
Tandartspraktijk C.E. Kneefel Tandarts.nl.
Bekijk alle tandartsen in Purmerend. Deze tandarts heeft geen beoordelingen. Beheer uw tandartspraktijk. Voeg een tandartspraktijk toe. Wilt u maandelijks onze nieuwsbrief ontvangen? Uw e-mailadres hier. We beloven dat we u geen spam sturen. 2003-2016 Algemene voorwaarden Privacy KvK 34197527.
Tandarts Muijsers in Amsterdam-Zuid en Purmerend.
Tandarts Muijsers, Vestiging Purmerend. Lambertus Huisengastraat 147. 1442 DA Purmerend. 0299-438378 Ma t/m Vr: 9.00 16.00. Ma t/m Vr: 8.00 17.00. Voor eventuele pijnklachten buiten praktijkuren wordt wekelijks de naam en adres van de waarnemende tandarts op ons antwoordapparaat ingesproken.

Contacteer ons